Πολιτική επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε δωρεάν οποιοδήποτε προϊόν και να σας επιστρέψουμε τα χρήματά σας εντός 14 εργάσιμων ημερών, στην περίπτωση που η επιστροφή οφείλεται σε λάθος του Καταστηματος (η επιστροφή μπορεί να γίνει με έκδοση πιστωτικού ή με επιστροφή χρημάτων).

Εάν θέλετε να επιστρέψετε το προϊόν για προσωπικούς σας λόγους, χωρίς να υπάρχει λάθος του Καταστηματος μας , τότε τα έξοδα αποστολής θα πρέπει να καλυφθούν από εσάς. Η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να πραγματοποιείται από εταιρείες courier και να παραδίδεται στο κατάστημα.Έχουμε το δικαίωμα να αρνούμαστε τις επιστροφές που αποστέλλονται με το ταχυδρομείο.Το προϊόν είναι δική σας ευθύνη μέχρι να φτάσει σε εμάς. Για τη δική σας προστασία, σας συνιστούμε την αποστολή του πακέτου χρησιμοποιώντας μία υπηρεσία courier που σας εξασφαλίζει την αξία των προϊόντων.Το κόστος επιστροφής του προϊόντος σε εμάς είναι δική σας υποχρέωση. Μόνο για επιστροφές εντός Ελλάδας, σε περίπτωση που πραγματοποιήσετε την αποστολή με την εταιρεία ELTA COURIER, έχετε τη δυνατότητα να χρεώσετε τα έξοδα αποστολής στη Chrysalis Fashion και στη συνέχεια, εμείς θα αφαιρέσουμε το ποσό από την επιστροφή σας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Σημαντικό: Για να επιστρέψετε την παραγγελία σας θα πρέπει αρχικά να γνωρίζετε τον αριθμό παραγγελίας και να τον συμπληρώσετε στη φόρμα "Επιστροφές". 

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 

Ο πελάτης δύναται να υπαναχωρήσει της πώλησης εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την αποστολή του προϊόντος και με έξοδα δικά του να το επιστρέψει στην εταιρεία, διαφορετικά μπορεί να σταλεί με έξοδα παραλήπτη (του Chrysalis Fashion) σε αυτή την περίπτωση θα χρεωθεί 3.00€. Η εταιρεία δικαιούται να δεχτεί την επιστροφή του προϊόντος ΜΟΝΟ στην περίπτωση που δεν υπάρχει φθορά και συνοδεύεται από την απόδειξη πληρωμής.Τα χρήματα της επιστροφής αποστέλλονται εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος και χρεώνεστε για αυτή τη διαδικασία 3.00€, ανεξάρτητα απο τα έξοδα επιστροφής. Στη περίπτωση που η εξόφληση της παραγγελίας έχει γίνει μέσω Αντικαταβολής δεν επιστρέφεται το επιπλέον ποσό που επιβαρύνεται η παραγγελία με τον παραπάνω τρόπο πληρωμής.

ΑΛΛΑΓΗ ΣΕ ΧΡΩΜΑ Η ΜΕΓΕΘΟΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Chrysalis Fashion
Κολοκοτρώνη 20
Τ.Κ 20131 Κορινθος
Τηλ: 27410 – 22764
Email: info@chrysalisfashion.gr

ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ

Σε περίπτωση ευθύνης του Καταστηματος για πραγματικό ελάττωμα ή για έλλειψη συνομολογημένης ιδιότητας του προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται να απαιτήσει είτε τη διόρθωση ή αντικατάσταση του πράγματος με άλλο (εάν αυτό είναι δυνατό και όχι δυσανάλογου κόστους, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος και χωρίς ταλαιπωρία του αγοραστή), ή να μειώσει το τίμημα, ή να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση εκτός κ αν πρόκειται για μη ουσιώδες ελάττωμα.